Skip to main content

UITVAARTVERZORGER

Zowel voor ad hoc als voor een structurele inzet van een of meerdere uitvaartverzorger(s) kunt u bij Draagkracht terecht. Denk hierbij aan vakantieperiodes, langdurig ziekteverzuim of drukke periodes in uw bedrijf.
Draagkracht werkt met een team van enthousiaste en goed opgeleide uitvaartverzorgers welke bekend zijn met de gebruiken en protocollen in verschillende regio’s. Alle uitvaartverzorgers zijn in loondienst bij Draagkracht en worden continu begeleid, geëvalueerd en waar nodig bijgeschoold.

Door de geografische spreiding van de uitvaartverzorgers poule biedt Draagkracht een landelijke dekking op het gebied van uitvaartverzorging. Lokaal aanwezig zonder risico op concurrentie in uw werkgebied is hierbij het uitgangspunt.

Om onze dienstverlening zo goed mogelijk op uw organisatie af te stemmen bespreken we graag de mogelijkheden voor de inzet van uitvaartverzorgers binnen uw organisatie in een persoonlijk gesprek. Uiteraard geheel vrijblijvend. U kunt hiervoor contact met ons opnemen, telefonisch of per e-mail.